RO Study
👤
Vrajaandreea12
Vrajaandreea12
10-10-2022
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutați-mă!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Se Calculeze Cos X , Ştiind Că Sin X=4/5 Si X Este Masura Unui Unghi Ascutit.
Lunile De Vara Sunt
Comentati In Limita Unei Pagini Semnificatia Simblolului ,,drumuri". Incercati Sa Va Imaginati Propriul Drum In Viata Fixind Cel Putin 5 Realizariimportante Pe
Raportul Dintre Catetele Unui Triunghi Dreptunghic Este 4 Supra 3,iar Ipotenuza Este De 80 Cm.Aflati Catetele Si Inaltimea Triunghiului Dreptunghic.As Dori Rezo
Buna!!! Am Nevoie De Tema La Fizica!!! Temperatura Unui Corp A Crescut De La -12 Grade C Pina La+21 Grade C. Cu Cite Grade S-a Incalzit Corpul????? Multumesc An
Rezolvati In Sistem De Ecuatii Prin Metoda Subtitutiei Sistemul De ecuatii X-3y=0
Ce Obiect Poate Contine Un Document
Un Elev Are De Rezolvat Niste Probleme De Matematica Intr-un Anumit Interval De Timp. Daca Ar Rezolva Cate 4 Probleme Pe Zi, I-ar Ramane 7 Probleme Nerezolvate,
Scrie Un Dialog Intre SOARE Si LUNA Format Din 6-7 Enunturi. 2. Cate Intelesuri Are Cuvantul: ZMEU Enunturi Cu Sensuri Diferite Ale Acestui Cuvant.
CINE IMI Spune Si Mie O Propozitie Cu Substantivul CoLeGă NUME PREDICATIV In-Nominativ--- Si In -Genitiv ??