RO Study
👤
Charlieolivia777
Charlieolivia777
10-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de 8 și 9 vă roooog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Repede Va Rog Frumos Din Suflet Dau Coroana Și 100 De Puncte Din Suflettt Va Rog
5 Lucruri Pe Care Creştinii Le Au Imprumutat De La Musulmani
Desenează Acele Ceasurilor,astfel Încât Să Indice Ora Scrisă Pe Eticheta ?
Buna,as Vrea Sa Stiu Daca Acest Sampon De Pisici Si Caini Luat Dondo Este Bun.Imi Este Frica Ca Are Niste Chimicale Pentru Ei.
7.Read The Questions And Write Answers That Are Truefor You:1) Have You Been Living In This Town/city For A Longtime?2) How Long Have You Been Learning English?
4. Personaje:5. Mesajul Poeziei:6. Completează Spațiile Folosind Cuvintele Din Paranteză.Textul Literar În Care Se Exprimă Directîn Legătură Cu Realitatea Se Nu
Zâna Mării Personajele Sunt Textul Are Câte Alineate Transcrie Din Text Enunțul Din Care Afli Cum Sunt Glasurile Zânelor Și Ce Înfățișare Aveau.VA ROG
17. Un Ghiveci De Flori Are Forma Unui Trunchi De Con Circular Drept . Trapezul Isoscel ABCD,avand AB=14 Cm,CD = 2 Cm Şi Diagonalele AC Şi BD Perpendiculare, Es
O Pungă Cu Covrigi Cântărește 3 Kg Pe Talerul Stâng Al Cântarului S Au Pus Șapte Pungi Iar Pe Cel Drept Trei Greutăți De 5 Kg Cum Poți Echilibra Cântarul
Dau 5 Stele +coroana, Repede Va Rog. Realizea Un Proiect Despre Mișcarea Rectilinie Uniformă Și Despre Greutate Si Forță.