RO Study
👤
Popamagda
Popamagda
10-10-2022
Limba română
a fost răspuns
va rog frumos mă ajutați și pe mine
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
CUM AFLU K Dacă K La Puterea A Treia Este Egal Cu 375?
Va Rog Mult Ajutati-ma !!! Fie ABC Un Triunghi Dreptunghic Cu M( a)Calculati AB , BC Si Sin C , Daca AC=6 Cm Si TgB=2. b)Determinati AB, AC Si Tg C , Stiind Ca
Va Rog E Urgent Imi Trebuie Pe Maine La Istorie : Precizați In 10 -15 Rânduri Un Domeniu In Care Au Excelat Romanii CONSTRUCȚIA DE DRUMURI , APEDUCTE , TERME SA
Alcatuiti Un Bilet,o Scrisoare Si O Felicitare
REPEDE VA ROG MULT! Intr-o Piramida Triunghiulara Regulata Latura Bazei Este De 6 Cm,iar Inaltimea De 2cm.Calculati Distanta De La Centrul Bazei La O Muchie Lat
Scrie O Povestire Hazlie De 10 Sau 15 Randuri Cu Titlul ,,Lupul Si Mielul, Elevi In Clasa A V-a '' URGENT!!!
Vreau Și Eu Niște Propoziții Cu Cuvântul Îmbâcsit. Urgent! !
As Vrea O Compunere Marisoara Despre O Meserie Pe Care Tre” Sa O Descriu Eu! Va Rog Ajutati-ma Pana Luni! Va Raman Datoare! Va Rog :/
"elevii Clasei A Patra Au Rezolvat Probleme Timp De O Saptamana.In Prima Zi Au Rezolvat 3/6 Din Ele, A Doua Zi 6/12 Din Rest , Atreia Zi 1/3 Din Noul Rest, Iar
A Adevarat Si F Fals! PENTRU CA UN CORP SA FIE VAZUT CUM,TREBUIE: A) Sa Fie Cat Mai Aproape De Ochii, B)sa Fie La O Distanta Convenabila Pentru Ochi, C)sa Fie L