RO Study
👤
Mixt0s
Mixt0s
10-10-2022
Matematică
a fost răspuns
¡clasa 4! e pt sorămea
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Comentati, In Cinci Randuri, Semnicicatia Versukui "Fata-i Rosie Ca Marul, De Noroc I-s Umezi Ochii" Din Poezia Calin ( File Din Poveste), Mihai Eminescu este U
Care Este Rezumatul De La Popa Tnda?
Explicația Următoarelor Cuvinte Grațioase Metamorfoză Minuscule Glorie Radioase Fragedă
Compuneți O Problemă De Matematică Cu Următoarele Cuvinte: poiană,pădure Și Circular. Știu Că Este Ușor, Dar Nu Imi Vine Nimic In Minte.
In Rombul ABCD , AC=16√2 Cm Si Masura Unghiului ADC=120 Grade. Calculati BD Si Perimetrul Rombului ABCD.
Completati Cu Substantivele Proprii Potrivite: Tara Noastra Se Numeste....... Lizuca A Plecat De Acasa Cu ........ Stefanita A Razbunat Moartea Prietenului
George Si Cheia Secreta A Universului- Lucy Si Stephen Hawking Se Facu Din Nou Intuneric.Mica Raza De Lumina Strălucitoare Tasni Din Ecranul Lui Cosmos Direct I
Va Rog Ajutati-ma Imi Trebuie Trei Cuvinte Cu Ajutorul Derivarii Cu Sufixe Si Prefixe De La Prieten
Ma Puteti Ajuta Va Rog
Alcatuiti Propozitii In Care Predicatul Verbal Sa Fie Exprimat Prin Verbele Predicative : A Fi , A Ieşi , A Rămâne.