RO Study
👤
Martinel22
Martinel22
10-10-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog urgent dau coroană???
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Ce An Este Reforma agrara din Basarabia in Ce An reforma Administrativa Din Basarabia va Rog Frumos Alcatuieste Un Text Argumentiv In Voluym De 4 5 Enuntu
Inmultim Un Numar Cu 6, Apoi Adunam 15, Iar Rezultatul Se Impart La 2 . Din Nou Rezultatul Scadem 11,12 Si Obtinem 3,88. Aflati Numarul?
Rezolvati Ecuatia...a+b=48,b+c=35,a+b+c=108
Media Aritmetica A Trei Numere A,b,c Este Egala Cu 37. Calculati Media Aritmetica A Numerelor A,b,c Si 25. Help Me! (Ajutati-ma!)
Un Elev A Rezolvat Intr-o Zi 3 Probleme La Mate Ceea Ce Reprezinta 20 La Suta Din Totalul Problemelor Pe Care La-a Rezolvat . Cate Probleme Trebuie Sa Resolve E
Calculati:(2x+10):(3x+15) * X
Ajutor!analizeaza Sintactic Si Morfologic Toate Pronumele Si Adj Pronominale a)du-te De Mori Pentru Binele Mosiei Dumitale Cum Ziceai Insuti Cand Imi Spuneai Ca
Imi Puteti Spune Si Mie Rezultatul Calcului (2intregi Si 7/23 - 1imi Puteti Spune Si Mie Rezultatul Calcului (2intregi Si 7/23 - 1 Intreg Si 45/46) Ori 23/45=ca
1) In Triunghiul ABC Are M(< B)= 60 Grade Si M(<C) =45 Grade , Iar AD Perpendicular BC, D ∈( BC) Cu AD = 12√3 Cm.. Aflati: a) Lungimile Laturilor Triunghi
Suma A Doua Fractii Zecimale Este 102,6. Aflati Fractiile , Stind Ca O Treime Din Prima Fractia Este Egala Cu O Sesime In Cealalalta Fractie.