RO Study
👤
Alexandrabalerina
Alexandrabalerina
09-10-2022
Matematică
a fost răspuns
1006-297=?
Va rogggg!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Triunghiul A B C Congruent Cu Triunghiul MNP Aflați B C M N Și M P Știind Că A B Este 2 Cm Ac 3 Cm Și Unghiul M 30 Cm Și NP 4 Cm B Dacă Triunghiul A B C Es
Acţionează! 1) Selectează, Din Variate Opere Literare, 3 Secvențe Care Conţin Repetiţii Şi 3 Care Conţin Enu- Meraţii.
Precizează În Minimum 30 De Cuvinte Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date Valorificând Câte O Secvență Relevantă Din Fiecare Text
Ajutor Ujent Vă Rog Frumos Din Tot Suflet La Socială Eu Într - O Lume Diversă Eu Într - O Lume Diversă Vă Rog Din Tot Suflet Dau Pucte Şi Corană Vă Rog Frumos
Dreptele AB, AC Și AD Sunt Perpendiculare. Să Se Afle Lungimea Segmentului CD, Știind Că:AB=m, BC=n, AD=p
Desenează Două Dreptunghiuri Diferite, Care Au Perimetrul De 14 Cm. Argumentează Alegerea
Am Nevoie Urgent De Ajutor, Vă Rog 100puncte
6. Un Triunghi ABC Are Latura AB = 16, 8cm Si Mediana CM = 8.4cm , M ∊AB Arată Că Triunghiul Este Dreptunghic Și Precizează Unghiul Drept.
Scrie Un Text De 5-7 Enunțuri Pe Baza Imaginii De Mai Jos În Care Să Prezinți Ce A Făcut Mișani După Ce A Ieșit Din Bârlog.
2) Noteaza O Idee Principala Principala Desprim 3) Oferă, În 30-50 De Cuvinte, Un Posibil Răspuns La Întrebarea Adresată În Finalul Textulu ,,Oare Ce Era Pătrat