RO Study
👤
Valeria5678024
Valeria5678024
09-10-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog urgent dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Produsul A Două Numere Naturale A Și B Este 2024. Dacă Se Mărește Numărul A Cu 25, produsul Dintre Noul Număr Format Și Numărul B Este 4224. Aflați Suma Dintre
Nța L Numim Un Număr Duzinar" Un Număr Natural De 6 Cifre Cu Proprietatea Că Suma Oricăror Trei Cifre Alăturate (vecine) Este 12. Calculați Diferența Dintre Cel
2. La Un Restaurant S-au Pregătit Pentru Excursionişti 60 De Ceşti Cu Ceai. Ştiind Că Restaurant Mai Erau 15 Turişti Care Doreau Ceai, Află Câte Ceşti S-au Preg
12 Alege Un Personaj Din Textul Citit Și Realizează-i Portretul, Ținând Cont De Planul De Ca- Racterizare Dat Și Adăugând Detalii Imaginate De Tine. A) Introduc
Bună Seara, Mă Poate Ajuta Cineva La Problema Asta... Am Nevoie Dimineață
5. Alexandra Doreşte Să Meargă În Excursie În Nordul Moldovei. După Ce Cheltuieşte 13,2% Din Banii Economisiţi, Ea Plăteşte Cu Din Rest Excursia Şi Constată Că
6. Castorul Dințos Construieşte Un Baraj Pe Râu. Pentru Baraj A Folosit Un Trunchi De Copac. A Tăiat Tot Trunchiul Cu 5 Tăieturi Şi A Obținut Bucăţi De 4 Metri
+ Reading Which Of The Following Phrases Do We Use To Introduce: Ourselves? Others? 1 Hello There! V 2 We Haven't Met Before, Have We? V 3 Jane, Meet Bob.V 4 Pl
2.Selectați De Pe Razele De Soare Explicaţiile Potrivite: .....S-a Stârnit Ca Din Senin..." .....mirosea A Primăvară." „Voia Să Înghită Totul..." „Îmi Luaţi Împ
Completează Casetele Cu Numere Potrivite Pentru A Obține Operații De Adunare