RO Study
👤
Rowgi
Rowgi
09-10-2022
Limba română
a fost răspuns
rezumatul ,,cartii cainele poetului”
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6.Pentru Fiecare Enunt Gasiti Aternativa Cea Mai Potrivita.transcrieti Si Aratati Prin Sageti Care Situatie Ii Corespunde Fiecarui Descrieri:Sigur
Am Nevoie De O Scurtă Compunere In Engleză,despre Orice !
Intr-o Curte Cu Gaini Si Oi Cineva Numara 100 Capete Si 330 De Picioare .cate Gaini Si Cate Oi Sunt In Curte?
Traduceti Urmatoarele Propozitii:1.Mi-a Spus Ca Nu A Fost Acasa.2.Mi-a Spus Ca Nu Este Membrul grupului.3.Mi-a Spus Ca Sa Enervat.4.Mi-a Spus Ca Te-a Asteptat
1. Identificati Adjectivele Din Textele Urmatoare Si Grupati-le In Functie De Gradul Lor De Comparatie. a) Cel Mai Inalt Dintre Munti Este Ceahlaul , Care , Da
Media Aritmetica A Doua Nr. Este 4 Iar Diferenta Lor Este 2,6. Aflati Numerele
Suma A Trei Numere Este 944. Suma Primelor Doua Este 749 , Iar Suma Al Ultimelor Doua Este 521. Aflati Cele 3 Numere
Intr-un Acvariu Erau 20 Pesti , Unii Mari Si Altii Mici . Fiecare Peste Mare Mananca Care 3 Pesti Mici . In Acvariu Nu Mai Ramane Niciun Peste Mic . Cati Pesti
Aflati Un Numar Stiind Ca Micsorandu-l De 5 Ori Se Obtine Un Numar Cu 2 Mai Mic Decat Treimea Lui.
Intr-un Acvariu Erau 20 Pesti , Unii Mari Si Altii Mici . Fiecare Peste Mare Mananca Care 3 Pesti Mici . In Acvariu Nu Mai Ramane Niciun Peste Mic . Cati Pesti