RO Study
👤
Gabrijeimrok
Gabrijeimrok
08-10-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog ajutor la 6, 7, şi 9
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Sugestie De Carte Scurta Pe Care O Gasesc Si In Format Pdf ( Toata Cartea ) ? Va Roggg Am Nevoie Repede
490: 50-C=..., ... 5000:700-C=..., ... 4600:900--C=..., ...
Am Nevoie De Versuri Pentru Un Cantec Pe Orice Tematica Important Sa Fie Original Si Ceva Dragut Urgent Va Roog
Din 110 G Acetaldehida De Puritate 80% Obținută Din Acetilena Și 412 G Apa Se Obține O Sultie Cu Pocentualitate... Răspunsul E 17,60 %
Se Dă Schema De Reacții:(poză) Știind Că D Este Un Compus Monofuncțional Cu Raportul Masic C:H:O = 6:1:4, Compusul F Este: Răspuns: Izobutirat De Izopropil
Comerțul Și Turismul Sunt Activități Economice Încadrate La Sectorul * * 5 Puncte Primar :secundar ,tertiar ,cuaternar
Accentuați Corect Următoarele Forme Pronominale:căruia, Căreia, Cărora, Cineva, Ceva, Câțiva, Câteva, Câtorva, Altcineva, Altceva, Celălalt, Dumneata, Dumneavo
Din 110 G Acetaldehida De Puritate 80% Obținută Din Acetilena Și 412 G Apa Se Obține O Sultie Cu Pocentualitate... Răspunsul E 17,60 %
Va Rog Repede Dau 40 De Puncte
Mă Gândesc La Un Număr Din El Scad Produsul Numerelor 8 Și 4 Și Obțin 196 La Ce Număr Mama Gândit