RO Study
👤
Denisaene101291
Denisaene101291
08-10-2022
Engleza
a fost răspuns
ajutati ma va rog!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Nr A,B Si C Stiind Ca ...A Plus B egal 300 , B Plus C Egal 500 si A Plus C Egal 400
Alcatuiti Propoziti In Care Sa Folositi Urmatoarele Verbe La Modul Imperativ: Fa(pers.a2a Singular,faceti(pers.a2a Plural),scrie(pers. A2a Singular),scrieti(per
La Un Spectacol Au Asistat 978 Barbati,daca Ar Mai Fi Fost 78 De Femei Atunci Numarul Femeilor Ar Fi Fost Egal Cu Numarul Barbatilor.copii Au Participat Cu 539
Explicati Intelesul Expresiilor:zboara Ca Gandul,zboara Ca Vantul
Precizati Sensurile Contextuale(Lima Noastra De Alexei Mateevici) Ale Cuvintelor Izvod,hram,cazanie,slin.
(a; 25)=5 [a; 25]=150 A Este Acelasi Peste Tot Raspunsul Este 30 Dar Eu Am Nevoie De Rezolvare . Ms Mult
Va Rog Ajutati-ma Si Pe Mine La Urmatorul Exercitiu: COMPLETATI: a) Daca A Apartine Lui N,b Apartine Lui N Si A=b La Puterea A 2,a Se Numeste... b)numarul Rati
Buna! Vreau Si Eu Niste Epitete Pt Cuvantul Raze . Dau Coroana La Primul Raspums Care Ma Ajuta.
Indica Doua Cuvinte Folosite Cu Sensul Lor Obisnuit Si Alte Doua Folosite Cu Un Alt Sens Decat Cel Obisnuit
Textul Argumentativ La Poezie Este Acelasi Cu Argumentarea La Genul Liric ? Exemplu Va Rog