RO Study
👤
Cozmavlad496
Cozmavlad496
08-10-2022
Matematică
a fost răspuns
ajutor dau coroana pls
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Mai Multe Fructe Am Preparat Suc Proaspat.Cite Pahare Am Pregatit, Daca, Dupa Ce Am Seriiivit Colegii Invitati La Ziua Mea Cu Doua Pahare, Mai Aveam 5 Pahar
Imi Aleg Un Numar. IL Triplez. Scad 10 Si Obtin Un Numar Cu 30 Mai Mare Decat Dublul Numarul Initial. Descopera Numarul Pe Care L-am Ales.
Sublineaza Predicatele Nomniale Din Urmatoarele Enunturi : A ) Vesela Verde Campie Acu-i Trista , Vestejita , ( ... ) b) Recunostinta Este Floare Rara . c )
Raspunsul La Urmatoarea Problema B:45-612:6-864:8=406
Intr-o Magazie S-a Depozitat O Cantitate De 5 Ori Mai Mare De Grau Decat In A Doua Magazie. Daca Din Prima S-au Scos 90 T,iar Din A Doua 14 T De Grau,in Cele Do
Volumul Paralelippedului Cu L=6 Cm L=4 Cm Si H=5cm Este Egal Cu ..... Cm. aria Patratului Cu Perimetrul De 10 Cm Este Egala Cu .... Cm La Patrat. rezultatul Ca
30 De PUNCTE!!Transforme Selon Le Modele : Model : C'est Le College De Michel. -> C'est Son College. •C'est L'appartement De Caroline -> •Ce Sont Les P
Ce Este Verbul Nepredicativ?
Punctul M Este Pe Arcul Mic AB Al Unui Cerc.Calculati M(<AMB),stiind Ca M(arcAB) Este a)40 Grade b)60 Gr c)90 Gr d)120 Gr
Spunetimi Si Mie Un Aliment Sau O Bautura . Spuneti De Unde Faci Rost , Si Cum Se Produce?