RO Study
👤
Kioana622
Kioana622
07-10-2022
Franceza
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Nu Se Completeaza De Corjut-o Pe Mara Să Completeze, Cu Încă Patru Termeni, Şirul Numerelor Natural-87; 876;Nu Se Comple
Explică Modul De Formare A Cuvintelor Din Paranteză Din Secvența: Ulciorul S-a Stricat, ( Toată) Apa S-a Vărsat , Iar Bătrâna ( Vrăjitoare) S-a Întors.
1. O Piramida Patrulaterā Regulată VABCD Are Apotemacu 20 Cm Şi Înălțimea Egală Cu 16 Cm. Calculati:a) Aria Totală A Piramidei;b) Volumul Piramidei.2.Piramida P
I. Răspunde Cu Adevărat (A) Sau Fals (F):a. Oamenii Sunt Datori Să Creadă În Dumnezeu, Să I Se Închine, Să Lirespecte Numele Și Să Li Cinstească Ziua.b. Solomon
Place The Modifiers In The Right Other: a) The { Two/ Sunburnt/ Small } Children Playing In The Sand Are Our Neighbours. b) I Like Mother's { Old/ Blue/ Silk
Comments In 5 Lines Of Your Own On The Statement:"It Sometimes Changes A Good Man Into A Bad One"
Va Rog Ajutor : Unde Traieste Pasarea Bustarda Azi In Romania, Si Unde A Trait In Anii 1800.
Îmi Puteți Pune Întrebări La Această Lecție,am Nevoie Urgent Pe Lunii!
Ajutor Vă Roggg (fara Compunere!) Pot Sa Va Ajut Si Eu Daca Vreti
Marcheaza A Penteu Adwvarat Si F Pentru Fals Despre Proverbul:Scoala Este Locul Unde Iti Tesi Norocul. a)Enunțul Este Format Din 6 Cuvinte. b)Cele Mai Puține Co