RO Study
👤
Nadyand528
Nadyand528
07-10-2022
Fizică
a fost răspuns
Ajutor!! dau coroana!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Spune Si Mie Traducerea Di Romana In Spaniola La Propozitiile:Cartea Ei Este Plina De Culori ! Jurnalul Meu Este Minunat ! Florile Infloresc !
Ce Ca Cantitate De Caldura Este Necesara Pentru A Incalzi Apa Dintrun Bazin Cu Dimensiunile 8x3x2m De La 15grade Celsius Pina La 30 Grade Celsius (ro =1000kg\m
Vă Rog Cât Face 25000÷255 DAU COROANĂ PROMIT
O Masina Pleaca De La Km 20 La Km 70 Cu O Viteza De 30 M Pe Secunda. Dupa Care Pleaca De La Km 70 Si Se Intoarce La Locul Plecarii , Parcurgând Cu O Viteza De 6
Scrie Povestirea Operei Vizita In 4-5 Randuri !!! Urgentttttttt
In Tri ABC, BC= 12 Cm, Iar Punctele M,N,P Si D,E,F Împart Laturile AB Si AC In Câte 4 Segmente Congruente. Aflați Lungimile Laturilor NE, MD Și PF. VĂ ROG AJUT
Numerele Naturale A, B, C Indelinesc Conditiile: 2a+b+5c=305 , A+2b+10c=550. Daca 10b=3c, Care Sunt Cele 3 Numere. Mi S-a Parut F Interesanta, Dar N-am Reusi
Scrieti O Compunere Despre Ce Vreti Voi Dar Sa Fie Frumoasa DAU COROANA
Menționeaza Funcția Sintactica A Cuvintelor Din Propoziția: Într-un Colt Era O Gramada De Cireșe.
Indicati Felul Predicatelor Si Analizato Partea De Vorbire Prin Care Este Exprimata Apar, Povestesc, Sa Intri ,ar Fi Murit,