RO Study
👤
Anghelt95
Anghelt95
06-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog urgent
DAU COROANA!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Doua Proprozitii Dintre Care Prima Sa Aiba Predicat Verbel Si A Doua Predicat Nominal
Treceti Verbul A Face La Toate Modurile Si Timpurile. Va Rog Cat Mai Repede!
1)Citeste Versurile Urmatoare: ,,Purtand Cofita Cu Apa Rece Pe Ai Sai Umeri Albi,rotunzori, Juna Rodica Voioasa Trece Pe Langa Junii Samanato
Imaginati-va Ca Scufita Rosie Merge La Bunica Printr-o Padure Care Trece Pe Langa O Autostrada Supravegheata De Un Elicopter Al Politiei.Ce Se Intampla Mai Depa
Subliniaza Cu O Linie Pronumele Interogative Si Cu Doua Linii Adjectivele Pronominale Interogative Din Textul: -Leftere!zice Femeia Punand Mana La Sanul Stang,c
Scrie Multipli Nr Pentu: a)5,mai Mici Decat 30 b)7,mai Mici Decat 50 c)10,mai Mari Decat 15 Si Mai Mici Decat 45 d)6,mai Mari Deccat 35 Si Mai Mici Decat 70 e)8
O Persoana Depune La Banca 2500 De Lei Cu Dobabda De 7% Pe An Ce Suma Ridica De La Banca Dupa Un An ?
Completeaza Verigile Lipsa Din Lanturilor Trofice Din Mediul Acvatic:□⬅pesti Rechin➡□ □⬅broaste Pescarusi➡□ □⬅barza
Ajuta-ti Ma! Dau Test In 2 Ore Si Îmi Trebuie Modele De Rezolvare Pt Urmatoarele 2 Probleme Un Borcan De Sticlă (p1=2,5 G/cm3) Al Cărui Volum Interior Este V=84
Buna! Poate Cineva Sa Imi Traduca Si Mie Ce Scrie Aici Si Sa Imi Explice Ce Am De Facut Va Rog Mult?