RO Study
👤
Cristyanbest
Cristyanbest
06-10-2022
Matematică
a fost răspuns
cat face 2003×117 ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raportul Dintre Latimea Si Lungimea Unui Dteptunghi Este De 2/3 Iar Perimetrul Dreptunghiului Este Egal Cu 20 Cm
Hey, Cine Mă Poate Ajuta Cu Foarte Multe Recomandări De Cărți Și Despre Ce Este Vorba În Ea Vă Rog Frumos! Îmi Trebuie Căci Vreau Să Îmi Cumpăr Și Eu Mai Multe
Subiectul IV. În Figura Alăturată, Semidreapta BD Este Bisectoarea Unghiului ABC, ABD = 30° Şi BCD = 50°. A) Construiește DE || BC, E Intersectat AB, Și Calcule
Puncte Gratis Lol Iară
Ce Importanță Istorică Au Avut Înnoirile Pe Plan Politic Regulamentele Organice?
1 2 3 Put The Words In Order. (5 P) David Does Go At Nine O'clock To School? Does David Go To School At Nine O'clock? Tennis Can Play You? 6 I Yes, Can. 4 Liste
Completați Tabelul Următor:Azot:Nr. Atomic Z = ___Nr. De Masă A = 14Nr. De Protoni P+ = ___Nr De Neutroni N⁰ = ___Nr. De Nucleoni = ___Sarcina Nucleară = +7----
Câte Roți Au 6 Mașinuțe? Dar 8masinute?
5. Un Corp De Mici Dimensiuni Având Masa M = 400g, Aflat Inițial În Repaus În Punctul De coordonată Ro= 1m, Se Poate Deplasa Doar De-a Lungul Axei Ox.În Figura
Analizați Sintactic Și Morfologic Cuvintele Din Ghilimele Din Propoziția De Mai Jos “Era” “într-un Amurg” “de Vară” “cald” Și Leneș Care “îneca” “odăile” “într