RO Study
👤
Luca1278
Luca1278
05-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Puteți sa ma ajutați?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Prop Cu Arbitral Si Paronimul Lui
În Serile De Vara Ne Aducem Aminte De Poveștile Copilariei. Care Este Povestea Ta Preferata ? Scrie O Recomandare,adresata Unui Prieten,in Care Sa Il Convingi
Imi Explicati, Va Rog, Ce Reguli Sunt La Mulțimi??? Cine Imi Explica Cel Mai Explicit , Primeste Coroana !Multumesc.
Am O Mica Dilemă Cu Privire La Tema Mea De Mate:) Nu Pot Rezolva Aceasta Problema Nu Îi Pot Da De Cap Daca Ma Poate Ajuta Cineva Ar Fi Minunat:M-am Culcat La M
Rezumat La O Povestire Din Recreatia Mare Va Rog 15 Puncte
Dintrun Sac In Care Erau 90 Kg De Cartofi Sau Luat Succesiv 22 , 31 Kg , Si 23 Kg . CITE KG DE Cartofi Au Ramas De Fiecare Data In Sac
Precizați Daca In Diagrama Alăturată Este Reprezentată O Relație Funcțională F Între Mulțimile A={1,2,3,4} Si B={3,4,5,6}.
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mn La Ex 2, 3 , 4 Si 5 Va Roggg!!!! Daca Nu Stiti Tot Macar Cat Stiti
Conseledam Si Dezvoltam . Intr-o Livada, Pomii Se Planteaza In Rinduri Cite 5. Cite Rinduri Se Obtin, Daca In Total Sint 45 De Pomi? Modifica Una Dintre Datele
Fie Multimea: A={-5; 3; 2; 5; -8/-2; 0; 5,(2); 0,3(2); -19; +15}. A Reunit Cu Z Este raspuns {5 , 4 ,0 ,15, -5 , -19} este Urgent.