RO Study
👤
Kittywofy
Kittywofy
05-10-2022
Franceza
a fost răspuns
spiderman a la ... et les ... rouges
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugati La Propozitia ,,Acolo S-a Nascut Fram." Inca Un Cuvant Care Sa Indeplineasca Functia De Atribut!!!!!!! Va Rog!!!!!!!
Un Elev Ridica Uniform O Galeata Cu Apa Dintr-o Fantana . Prima Data El A Ridicat-o Timp De 20 S, Iar A Doua Oara Timp De 30 S. In Ce Caz Elevul A Dezvoltat O P
Hey! Am Nevoie Si Eu De 10 Adj Lungi Si 10 Adj Scurte! Vreau In Eng. Multumesc Mult!!
Cum Aflu Apotema Piramidei Patrulatere Regulate Cand Stiu Apotema Bazei Si H ..prin Pitagora Sau..?
Intr-o Sala De Festivitati Sint 10 Rinduri Cu Cite 20 De Scaune.Cite Locuri Sint Ocupate,daca 4 Rinduri Sin Libere? Intr-o Sala Dede Concert Sint 20 De Rinduri
Rezolvati-mi Si Mie Aceste Probleme: 1) Urmatoarele Fractii Sunt Supraunitare ‚ Echiunitare Sau Subunitare: a) 2^39:3^26 b) (2^1999+2^1999):4^1000 c) (3^75+3^76
Ce Importanta Au Apele Subterane? Cum Sunt Folosite Apele Subterane In Localitatea Natala?
4009√+4088÷5=300+23561∛+1+34554=
Raza Unei Sfere Are Lungimea De 4 Cm . Aria Sferei Este Egala Cu ... Cm Patrati.
Hei Va Rog Sa Imi Faceti Si Mie O Intamplare Hazlie Despre Copilaria Mea ,dar Va Rog Sa Nu Fie Copiata Dupa Net! Multumesc