RO Study
👤
Andruclaudia9
Andruclaudia9
05-10-2022
Matematică
a fost răspuns
mă ajută cineva la radicali?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2. Aflați 3 Numere, Ştiind Că Fiecare Este Dublul Precedentului, Iar Suma Lor E 420.
Va Rog Mă Puteți Ajuta ?
6. (1 Punct) Aflați Numerele A, B Şi C Dacă Sunt Direct Proporţionale Cu 2, 6, 7 Şi Suma L'or Este 30.
Ana Pune Intr-un Pahar Cu Apa ,care Are Initial Temperatura De 25 Grade C,o Bila Metalica Scoasa Din Congelator,cu Temperatura De 5 Grade Celsius. Dupa Un Timp
10. Află Jumătatea Mărimilor Apoi Verifică Prin Operație Inversă Numărul 8-->8:□=□12 Lei -->□□:□=□ Lei ..........................vă Rog Ajutați Mă
Desenează Un Moment Al Întâmplări Care Tea Impresionat În Mod Deosebit Bunicul Și Nepotul.
Elevii Unei Școli Au Participat La O Campanie De Împădurire A Unei Zone De Munte Au Reușit Să Planteze 10000 De Puieți Din Familia Coniferelor Zadă Molid Prin B
Analizează Adjectivele: Albastra,foarte Veche , Înfloriți ,frumoase, Bunul, Folosita, Tremurânde, Extrem De Subțiri, Cel Mai Mare, LocuitVA ROG ESTE URGENT!!!Of
Amplifică Fracțiile Ordinare Astfel Încât Să Obții La Numitor Puteri Ale Lui 10, Apoi Transformă-le În Fracții Zecimale:a) 1/2;1/4;1/5;1/10;1/25;1/50:1/200b)8/1
48 De Elevi Au Mers La Un Epectacol La Delfinariu. S-au Asezat Cate 8 Elevi Pe Un Rand. Cate Randuri Au Ocupat Elevii.