RO Study
👤
Pionel2
Pionel2
05-10-2022
Matematică
a fost răspuns
dacă a-c=138 și b-c= 129,. atunci calculați a-b
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-un Top De Hartie sunt 150 De Coli De Dictando, 120 De Coli De Matematica Si 160 De Coli De Hartie Alba. Determinati Numarul Minim De Coli Pe Care Trebuie
Ma Puteti Ajuta Cu Idei Pt o Compunere De 10 -15 Randuri Despre Rolul Educatiei In Formarea Copilului
Cum Se Inmultesc Albinele?
Stie Cineva Forme Ale Luptei De Rezistenta Impotriva Comunismului In Europa? :)
Daca P=[tex]( \sqrt{5} + \sqrt{2} ) ^{2} - \sqrt{2} ( \sqrt{5} + \sqrt{2})- \sqrt{5}( \sqrt{2} - 2\sqrt{5} )[/tex] Atunci Aratati Ca P ∈ N . Help Me :o3
Cihne Ma Ajuta Si Pe Mine Va Rog Descrie Particularitatile Ilumanismului Romanesc.explica Prin C Sa Manifestat Procesul De Modernizare In Invatamantdetermina As
Carui Gen Literar ( Epic, Liric, Dramatic) Ii Corespunde Poezia "Faptul Ca Esti" De Gr. Vieru ??? Si Motivati Alegerea Cu 3 Argumente E un Noroc Sa Fii Un Arbor
De argumentat In 200-250 De Cuvinte Ca , " Cainele Si Catelul" Este Fabula .
Va Rog Sa Ma Ajjutati Cu Acest Text Pentru Fratele Meu Care Este In Clasa A Doua Alcatuieste Un Text De 7 Enunturi In Care Sa Folosesti Cuvintele Cantece,cobori
Sunt Eleva In Clasa A Saptea Si Profa' De Romana Ne-a Dat Sa Demonetram Ca Textul "Doua Loturi" Este O Nuvela.Eu Nu Am Inteles Ce Trebuie Sa Fac. Va Rog Ajutati