RO Study
👤
Vladshining2
Vladshining2
05-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Este "că" conjuncție?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Extrage Din Textul De La Exercițiul 1 Locuțiunile Adverbiale, Indicând Felul Acestora Şifuncţia Lor Sintactică.
Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajul/o Semnificație Afragmentului Selectat Din Înainte De A Şti Să Citesc... De George Ardeleanu
Va Rog Frumos Sa Mă Ajute Cineva Cu Acest Test La Fizica Trebuie Sa Îl Fac Pe Tot Până Luni Și Am Nevoie Da Ajutor. Am Pus Poza Cu Testul Mai Jos, Mulțumesc.
Bunicul A Recoltat Din Grădina 233kg De Legume Astfel Roșii Cu 35kg Mai Multe Multe Decât Ceapa ,iar Cartofi Cat Dublul Cantități De Roșii. Câte Kg De Legume Di
Cu Autobuzul Scolii Merg 18 Copii.La Prima Statie Se Urca Un Număr De Copii Egal Cu Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu O Cifră.La A Două Statie Mai Urca Niste Co
De Ce? De Ce Iarna Pe Zăpadă Încălțămintea Cu Talpă Netedă Alunecă? De Ce Vehiculele au Roţi Şi Nu Sunt Trase Direct Pe Sol? De Ce Paraşuta Trebuie Să Fie Mare?
Calculeaza: a) 75°14' + 103°52'; b) 135°2' - 83°24’; c) 26° 45' - 4’; d) 134° 15' :5
Stiuat Ca Punctul D Este Situat Pe Bisectoarea Unghiul ADC, Distanţa De La E La D Este 600 M Si Distanță De La O La Dreapta Ab Este De 460 M, Calculeaza Distanţ
Pls Repede , Dau Coroana
Fractii Zecimale:doua Zecimi,patru Sutimi,sase Intregi Si Patru Zecimi,unsprezece Intregi Si O Miime