RO Study
👤
Adamemilia8430
Adamemilia8430
04-10-2022
Germana
a fost răspuns
Pipi und kaki in pipi kakaland.
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Precizați Felul Rimei,ritmul Si Masura Versurilor Din Poezie . 2.Mentioneza Folosirea Cratimei Din Structura: Sfioasa-i Iasomia, Și-n Trandafiri 3.Explica
Am.nevoie De Ajutor Dau Coroană Va Rog
Cauzele Revoluției Din Franța 1789-1799. + Părerea Personala Despre Succesele Revoluționarilor Prin PRES P Parerea(consider Că ) R Raționament (de Ce?) E Exemp
Propozitie Cu C-al Si Cal
Vă Rog Multt De Tot , E Urgent Am Și Eu Nevoie De Puțin Ajutor La Exercițiul 2 Din Manual.Plzzzzzzzzz
Transcrie Textul Un Caiet Și Completează Spațiile Libere Cu Informații Potrivite. Caracteristicile Reliefului României Sunt , ,
A) Cu Cat Este Mai Mare Diferenta Numerelor 80 Si 40, Decat Numarul 10 B) Cu Cat Este Mai Mica Diferenta Numerelor 98 Si 53, Decat Numarul 86
Între O Clasă Sunt 30 De Elevi Numărul Fetelor Este De 25% Din Numărul Băieților Câți Băieți Sunt În Clasă ?DAU COROANA
Precizeaza Valorea Morfologica A Cuvantului Subliniat Din Enuntul:Ce Visuri AU Murit... Şi Apoi Alcatuieste Un Alt Enunt In Care Sa Aiba Alta Valoare Morfologic
Datorita Cărei Adaptări Lupul Se Poate Hrăni La Intervale Mai Mari Decât Omul?? Va Rog Fără Răspunsuri De Genul : Acumulări De Grăsimi Pentru Că A Zis Pro