RO Study
👤
Ilisiemihnea
Ilisiemihnea
04-10-2022
Chimie
a fost răspuns
Eseu chimie substanțe,corpuri și materi
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima! Va Rog! 1. Calculati Suma Numerelor Naturale Nenule Care Impartite La 205 Dau Catul Si Restul Numere Consecutive, Catul Fiind Mai Mare Decat Restul.
Suma A Doua Numere Este 47 , Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173 . Determinati Cele Doua Numere . ( Aratati-mi Cum Se Rezolva Nu Doar Raspunsul )
Scrie Valoarea Morfologica, Cazul Si Functia Sintactica A Urmatoarelor Cuvinte:-o Planeta (terra Nu E O Planeta Oarecare)-electricitatii (de Inventarea Electric
Determinati Elementele Urmtoarelor Multimi:a)D18=b)D20=c)D35=d)B={x∈N*|x∈M5,x<35}=e)C={x∈N|x∈M7,14<x<45}=
Suma A Doua Numere Este 47 , Iar Suma Rasturnatelor Lor Este 173 . Determinati Cele Doua Numere . ( Aratati-mi Cum Se Rezolva Nu Doar Raspunsul )
In Primul Rand Pentru A Fii Un Scolar Bun Trebuie Sa Invete Pentru A Lua Note Mari Si Sa Fie Atent La Ore Daca Vrea Sa Inteleaga . Sa Fie Mereu Cu Temele Facute
O Carte Are 76 De Pagini . Andrei A Citit Intr - O Zi 22 De Pagini Iar In Ziua Urmatoare Inca 24 De Pagini . Cate Pagini Mai Are Andrei De Citit ?
12 % Din Numarul X Fac Cat Cincimea Sa Micsorata Cu 20 . In Acest Caz, X=...?
Imi Puteti Spune Si Mie Care Este Teorema Catetei Si A Inaltimii?
Scrie Semnele Potrivite Si Parantezele Necesare Pentru A Obtine Rezultatul Indicat:5 5 5 5 5=1Spatiul Intre 5 Trebuie Sa Punem Semnele Potrivite(inmultit,impart