RO Study
👤
Jumpy09
Jumpy09
04-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Se considera matricele............
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dati-mi Va Rog Niste Informatii In 4-5 Fraze Despre Produșii Finali Ai Digestiei!!Nu Doar Care Sunt Ei! Mai Multe Detalii Despre Produșii Finali Ai Digestiei!!
Va Rog Sa Faceti Poza La Cum Ati Facut Pe Caiet/foaie
Comment On The Following Situations,use The Present Perfect Tense Continuous And For/since.1.The Children Began Decorating Their Classroom....Restul Sunt In Poz
Imagineaza-ti Un Scenariu In Care Terra S-ar Roti De Doua Ori Mai Repede In Jurul Sau Decat O Face In Prezent.Care Ar Fi Urmările Acestui Fapt?
Calculează:40decenii Și 5secole= Ani
Read And Complete .write In Your Notebook.A:1.where 1)......your Yesterday,Tina?B:I 2).....at The Cinema A:3)....the Children With You? B:No ,they 4)......they5
Care Crezi Ca Este Rolul Cuvintelor Subliniate In Enunturile Urmatoare? Copacii {cei} Batrani Au Fost Taiati,nu Copacii Tineri. Alexandru Isi Dorea Cuburile {c
Ajutor! Am Nevoie De Ajutor Urgent. Ar Trebui Sa Fac Din Acele Replici 2 Dialoguri, A Și B... Am Încercat Și Cu Google Translate Dar Mi Pe Traduce Anapoda. Dau
Cum Se Scrie Corect : Insfârşit Gata Cu Lecțiile.
Cum Se Numeşte Primul Document Scris În Limba Română Cunoscut Până Astăzi?a) Scrisoarea Lui Neacşu B) Învăţăturile Lui Neagoe Basarab Către Fiul Său... Va Rog M