RO Study
👤
Andreeaceresau
Andreeaceresau
03-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutatima va rog ffff mult
pliz
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Valorile Rapoartelor Numerelor 3,(5) Si 1,(6)
Imi Spuneti Va Rog Mult Cum Se Face Ex Acesta : Un Tricou Costa 80 De Lei . Daca Pretul Lui Ar Creste Cu 20% Atunci Tricoul Ar Costa...lei . Trebuie Cumva Sa Ad
Hei Imi Dati Si Mie O Idee Despre Un Monolog.Imi Trebuie O Intamplare Pe care Sa O Prezint Ca Pe Un Monolog
Care Este Cel Mai Mic Multiplu Comun Din Numerele 15;10;24 ?
Aflati Suma Numerelor Naturale Care Impartite La Un Numar De O Cifra Dau Catul 9 Si Restul Mai Mare Decat 6.
Alcatuiti Trei Propozitii Care Sa Aiba Fiecare Subiectul Exprimat Printr-unul Din Pronumelerelative : Care, Cine, Ce.
Va Rog Sa Ma Ajutati, Nu Prea Ma Descurc Cu Istoria.. :(Lectia: Primul Razboi Mondial....Lumea Le Sfarsitul Sec. Al XIX-lea Intrebari:-Cand Europa Domina Lumea
Scrietim Propozitiile Adecvate In Engleza Pentru Urmatoarele Cuvinte: 1.monkeys/have Lumch/1o'clock. 2.hippos/have A Bath/afternoon. 3.dolphims/play/morning. 4.
Scrieti Ce Meserie Poate Avea Un Om Amuzant Si Ce Meserie Poate Avea Un Om Foarte Serios.Voi Doar Spuneti-mi In Romana Ca Traduc Eu :))
Scrieti Ce Meserie Poate Avea Un Om Amuzant Si Ce Meserie Poate Avea Un Om Foarte Serios.Voi Doar Spuneti-mi In Romana Ca Traduc Eu :))