RO Study
👤
Georgianatobosaru991
Georgianatobosaru991
03-10-2022
Engleza
a fost răspuns
help my!!! plssssss
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune Probleme, Apoi Rezolvă.am 37 55 90 68 77 86DauRămân 7 50 30 17 55 5Calcule Un Tabel.calculele Le Am Facut.compunerea Problemelor As D
Pentru Soluțiile Prezentate, Indică Dizolvatul, Dizolvantul Și Starea De Agregare Acestora: a.) Aliajul Format Din 70 G De Zinc Si 30 G De Cupru b.)saramura De
Triunghiul Dreptunghic ABC Unghiul A Egal 90 De Grade Este Înscris În Triunghi Cerc De Rază 5 Cm Știind Că Ac Egal 8 Cm Calculați Perimetrul Și Aria Triunghiulu
Buna! Imi Trebuie Urgent Măcar 4-5 Metode De Combatere A Deşertificării! Dau Coroana, Va Rooog!
Alege Forma Corectă:Va/v-a Trebui Sa Veniti La Noi Si Sa Vă Asiguram Că Vă Va/v-a Placea Locul.
Transforma Fiecare Propozitie Dupa Modelul Cerul Este Senin - Cerul Nu Este Noros Camera Este Neaerisita, Salteaua Este Tare
In Doua Cutii Erau 50 De Bomboane. Dupa Ce Copii Au Consumat Din Prima 6bomboane Iar Dn A Doua 8. In Prima Cutie Au Ramas De 3 Ori Mai Multe Bomboane De At In A
Descrie,într-un Enunt,fiecare Animal,enmerand Insusirile Lui.foloseste Semnul Doua Puncte
Va Rog , Cine Poate ..... Să Îl Facă .
Cate Numere Naturale De Trei Cifre Au Propietatea Ca Suma Cifrelor Lui N Si Suma Cifrelor Lui N+1 Sunt Numere Impare?