RO Study
👤
Stanutadina
Stanutadina
03-10-2022
Matematică
a fost răspuns
x > 2 = ? cât este ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ioana Este Într-un Șir De 66 De Elevi Numărul Elevilor Aflați În Urma Ioanei Este Un Sfert Din Numărul Elevilor Aflați Înaintea Ei Al Câtelea Elev Este Ioana În
Scrie Sub Forma De Fractiune Si Reprezinta Pe Desen
Va Rog Mult . Am Nevoie Urgent!!!!
Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema Numarul 1187, Am Incercat Prin Teorema De Medie Insa Nu-mi Iasa, Ma Puteti Ajuta Cu O Rezolvare(teorema De Medie)....
A) Reprezentati Intr-un Sistem De Axe De Coordonate Punctele A(2,2) B(5,2) C(5'6)b)Aflati Lungimile Segmentelor ABsi BC
Negative Sentences.. Make Negative Sentences. 1. My Father Makes Breakfast 2.She Writes A Letter. 3 I Speak Itali
Se Dă N Un Număr Natural Nenul. Să Se Afle Ultima Cifră A Sumei: S=1^4 + 2^4 + 3^4 + ... + N^4. nu Merge :#include #include using Namespace Std; int Main() {
AJUTATI-MA VA ROG ESTE URGENT!!! DAU COROANA!!!
Într Un Balon Cotat De Un Litru Se Găsesc 250 Ml Soluție Hidroxid De Sodiu De Concentrație 0,0004 M Se Mai Adaugă 0,000099 Mall Acid Clorhidric Apoi Conținutul
20g CaCo3 Se Tratează Cu O Solutie De HCl De Concentrație 20%. a) Ce Cantitate De Soluție De HCl 20% Se Consumă? b) Ce Cantitate De Sare Rezultă? (g, Moli, Mole