RO Study
👤
Analgoo
Analgoo
03-10-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog !!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
B) „Măreşte" Cochilia Melcului, Conform Cerințelor!1. Scrie Un Substantiv.2. Adaugă Un Adjectiv.3. Mai Adaugă Un Adjectiv.1. Scrie Un Enunț Format Din Substanti
Află Diferența Dintre Cel Mai Mare Număr Impar De Două Cifre Mai Mic Decât 15
258. Simona Il Provoacă Pe Dragosla Un Joc Matematic. Pentrufiecare Număr Spus De Ea, Dragos Trebuie Să Găseascădouă Numere, Respectând O Anumită Regulă. Descop
Intr O Cutie Sunt 7 Bile Albe, 8 Bile Negre Si 9 Bile Rosii . Cate Bile Trebuie Sa Luam Din Cutie,fara A Vedea Culoarea Pt A Fi Siguri Ca Am Luat O Bila Alba?
3. Look At The Picture And Complete The Sentences. Follow The Example:f. Look At Your Foot Feet, They Are Dirty2. Circle The Right Answer:d. Look At That Woman/
Va Rog Mult Am Nevoie Urgent!Dau Coroana! (sunt Mai Multe Substantive Intr-o Propozitie Si Trebuie Analizate Toate!)
Plsss Am Nevoie Pentru Luni Plss Dau Coroana
În Cîte Batali A Participat Mircea Cel Batrin? Care O Fost Cea Mai Grea? Dau Coroniţă
Ce Eveniment Are Loc În Londra Pe ,,hore Guards Parade '' Pe Data De 4 Iunie ?? Cine Răspunde Corect Primește Coroană
Aflasuma A+b+c , Stiind Ca A=8 ,b=este De Trei Pri Mai Mare Decat Ac=este De 4ori Mai Mic Decat BAM NEVOIE URGENT