RO Study
👤
REBECA0308
REBECA0308
03-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Am nevoie urgent!!!! DAU COROANA!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incercuieste Grupurile De Sunete Diftong,triftong,hiat Indentifica In Cuvintele Urmatoare Numeste-le Calatoare
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați La Exercițiile Astea La Engleză Repede, Urgent,dau Coroana.
Un Mobil Se Mișcă Uniform Variat Cu Accelerație Constantă Miscarea Să Fiind: 250=100+5t+10Să Se Cere Să Se Precizeze:a) X=?b) Xo=?c) Vo=?d) A=? Vă Rog Îmi Trebu
Colorează Cu Roșu Desinențele Și Cu Albastru Sunetele Sau Grupurile De Sunete Care Arată Prezentul Din Verbele De Mai Jos.DormitiIntrebamRaspunziStauLucrezIubes
Adjectiv Care Se Acorda In........
Sa Se Rezolve Ecuatia :[tex]9 {}^{x + 1} - 17 \times 6 {}^{x - 1} = 4 {}^{x + 2} [/tex]
Consultă Articolul Din Dicționarul De Sinonime Propus Mai Jos Alcătuind Patru Propoziții Simple În Care Cuvântul Succes Să Aibă Patru Sensuri Diferite
Selectează Din Textul Dat Cuvintele Cu Sens Opus Pentru Următoarele Cuvinte:nepoleite,răbdător,a Închis,a Început,veselie,nedorit,echilibrează,dimineața,neastâm
Cine Imi Face Referatu Va Rog Fara Raspunsuri Idioate
12 Explică Folosirea Semnelor De Punctuație Din Fragmentul Următor:- Tu Cine Ești? Întreabă Săniuța.Sunt O Jucărie, Un Castel De Lemn - Castelul Turn. Băiatul S