RO Study
👤
Adelaemapaul
Adelaemapaul
03-10-2022
Matematică
a fost răspuns
va roggg 39 repede va roggg
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
10 Perechi De Manusi Costa 20 Lei, Cutia De 100 De Manusi Costa 98lei. Calculati Cu Cat Iese In Avantaj Cutia Cu Manusi.
De 1 Iunie Se Cumpără 3119 Baloane Albastre Și 1232 Baloane Galbene. Au Zburat, 2322 Dintre Baloanele Galbene Și 997 Dintre Cele Galbene. Câte Baloane Au Rămas?
Le Duele0le DuelenA) A Pedro............... La Garganta. B) A Juan.................. Las Piernas. C) A Luisa................. La Cabeza. D) A Ana...............
Faceti 7 Va Rog Frumos Dau Coroana
Bună Seara! Am Nevoie De Aceste Exerciții Pentru Mâine La Tema Nu Știu Sa Le Rezolv, Dau Coroana!
Creeaza O Compunere Libera In Care Sa Prezinti Catelul Din Rasa Pomeranian Ca Si Ai Prezentat Catelul Parintilor Tai. NU UITA DE CANISELE CARE TRBUIE MENTIONATE
Problema 1. Fie ABCD Un Paralelogram Cu Măsura Unghiului A De 134 De Grade. Aflaţimăsurile Celorlalte Unghiuri.Rezolvare. Urmărim Figura De Mai Sus.Problema 2.
(X-36):3=36 Care Este Răspunsul Va Rog Îmi Trebuie Acum
1 For Each Gap In The Pharagraph, Decide If The Missing Word Is A Nom Or An Adjective. 2Now Look At The Words In Capitals Below And Decide Which Word Should Go
Urgent! Am Nevoi De Răspuns,!