RO Study
👤
Popauramaria2
Popauramaria2
03-10-2022
Limba română
a fost răspuns
cuvinte polisemantice help
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rescrie Textul "Un Paianjen Care Se Crede Spiderman" De Adina Popescu Din Prespectiva Mariei. Repedeee Va Rog
E) Un Săpun Conține Carbon, Hidrogen, Oxigen Și Potasiu. Săpunul Are Raportul Masic Al Elementelor C:H:K=56:9:13 Și Conține 14,66% Potasiu, Procente Masice. Şti
Bună Ziua!Vreau Și Eu 10 Exemple Care Pot Trece Prin Starile De Agregare, Inafara De Apa.Mulțumesc!
7. Câte Numere Naturale Pare De Forma Ab Cu A
4. In Fig. 9 Este Reprezentat Graficul Depen- Denței Drumului Parcurs De Timp. Deter- Mină Din Acest Grafic Viteza Pietonului. Va Rooooog Mult Urgent Dau Follow
Lucru In Grup.discutati Si Alegeti O Serie De Carti (7-10) Care Va Plac,pentru A Completa Un Raft Specializat Pentru Biblioteca Clasei.fiecare Grup,la Indicatii
2 Descrie Procesul Prezentat În Imagine, Formulând Câte O Propoziție Pentru Fiecare Secvență. Uticularitățile
Urina Finală/definitivă Este Rezultatul Procesului De Filtrare Glomerulară.-A/F Help!!!!!!
Va Rog Am Nevoie De Raspuns La Aceste Intrebari Dupa Acest Text Va Roog Urgent Dau Coroana Si Multe Punctee Va Roog Cl A 8a
Am Nevoie De Varianta C) Vă Rogggg Plssss