RO Study
👤
Alexandriavlad663
Alexandriavlad663
03-10-2022
Matematică
a fost răspuns
cine ma ajuta dau coroana
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati 72=(x+7)(x+1)
Imi Puteti Explica Si Mie Exercitiile Cu Procente Gen : Un Produs S-a Scumpit Cu X% Apo A Scazut Cu Y%. Determinati Pretul Initial. Cu Exemple, Va Rog!
Care Dintre Sinonimele Urmatoare Le-am Pus Corect Cu Contextul Textului..?cer-spunlinistit- Relaxat, Usorfiindca- Deoarece
O Cutie Contine 22 De Bomboane.Mama Imparte Bomboanele Din Cutie, In Mod Egal, Celor 4 Copii Ai Ei. Determinati Numarul Minim De Bomboane Care Raman In Cutie
Un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile AB=12dm BC=6dm AA'=9dm. In Vas Se Afla 432l Apa. Aflati Inaltimea Apei.
Imi Puteti Da Si Mie Un Exemplu In Care Sa Fie O Compunere Despre Exprimarea Opiniei, Va Rog?
Text Argumentativ Despre Masura In Care Azi, Intr-o Lume Dominata De Tehnologie Arta Mai Poate Avea Un Impact.
Ce Inseamna Abscisa Si Ce Inseamna Ordonata?
Un Calator A Parcurs Un Drum In 3 Zile Astfel: In Prima Zi [tex] \frac{1}{3} [/tex] Din Drum, A Doua Zi O Jumatate Din Rest, Iar In A 3 Zi Restul De 20 Km.a)cit
Alcatuieste Patru Enunturi In Care o Sa Aiba Valori Morfologice Diferite:-pronume Personal,interjectie,articol Nehotarat,numeral Cardinal...