RO Study
👤
Maria56cozma
Maria56cozma
03-10-2022
Limba română
a fost răspuns
ăla necompletă repede dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Este Urgent : Un Numar Natural X:97 Da Restul Egal Cu Triplul Catului. a) Cate Numere Cu Aceasta Proprietate Sunt? b)aflati Suma Acestor Numere.
Intr-un Mar Au Fost 120 Mere. Unele Au Cazut Pe Jos,altele Au Ramas In Pom Coapte,altele Necoapte. Cele Coapte Din Mar Erau Cu 22 Mai Multe Decat Cele Crude,iar
Prin Determinari Experimentale S-a Gasit Masa Unui Atom Egala Cu 5,312 Ori 10^ -26 Kg.a.Carui Element Ii Corespunde Acest Atom, Daca Nucleul Sau Contine Un Numa
Heii!Am Nevoie Urgent De 5 Propozitii La Subjunctiv Care Sa Aiba Verbe Din Grupa I.Va Rog Sa Ma Ajutati!Multumesc!
URGENT!4,4√2 ÷ 2√2 = ? ;- √2 + 3×√2 = ? ;0,4√2 - 5×3√2 + 12,6√2 = ? .
Desparte In Silabesclipindpalmainchisipastrezsufletulimprejursuicadumbravamijloculprivighetoarefiecareitargusorzoologicecreastasfariafrunteafulgeratetulburepriv
Fie A=5+3√3 Si B=[tex] \frac{3 \sqrt{3} }{3} - \frac{5}{2} [/tex] Demonstrati Ca B Este Inversul Numarului A
Imi Traduceti Va Rog Propozitiile Astea In Franceza?1Tu Vei Pleca In Franta In Aceasta Vara?2El Citeste Mult.In Acest An A Citit 20 De Carti.3Noi Am Luat Note
Pe Parcursul Unui An, Prețul Unei Biciclete A Crescut De La 940 Lei la 1081 Lei. Să se Determine Cu Cîte Procente A Crescut Prețul Bicicletei.
Determinati Perechile De Numere Intregi (x,y) Cu Proprietatea Ca x-1/3=1/y+1