RO Study
👤
Calinguran
Calinguran
03-10-2022
Limba română
a fost răspuns
Fă o propoziție cu grimase
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
AJUTOR DAU COROANA RAPIDÎn Figura 1 Este Reprezentat Un Cub ABCDA'B'C'D' Unghiul Dreptelor DD' Și BC' Are Măsura De .....°
Buna ,va Rog Frumos Sa Ma Ajutati . Am Nevoie De 4b Si 4c Am Nevoie Urgent Va Implor. Ofer Si Coroana Si 40 De Puncte. Va Mulțumesc.
Întocmește O Fişă Despre Câmpia Română Sau Câmpia De Vest Care Să Cuprindă Informaţii Referitoarela: Poziția Geografică, Vecini, Ape Curgătoare, Bogăţii, Princi
Analizează Doua Atribute De Tip Diferit Din Prima Strofa A Poeziei
Efectuează Transformările, După Model:a) 500 Kg = 59820 Q = ? Kg14 000 Kg = ?t34 T = ? Kg120 T = ?b) 2t 79 3 Kg = 2 703 Kg5t 9 45 Kg =? Kg17t 69 8 Kg =? Kg23 T
AJUTOR DAU COROANA RAPIDÎn Figura 1 Este Reprezentat Un Cub ABCDA'B'C'D' Unghiul Dreptelor DD' Și BC' Are Măsura De .....°
5. Unghiurile ACB Și ACD Sunt Adiacente,suma Unghiurilor ACD Și BCA Este Un Unghi Alungit,iar Semidreapta CE Este Bisectoarea Unghiului ACB Și Semidreapta CF Bi
Am Nevoie De Ajutor In Rezolvarea Unei Probleme In C++. Se Citesc 2 Numere Naturale X Si Y. Sa Se Afiseze Cate Numere Din [x, Y] Sunt Multiple De 4. Multumesc.
Ex.21,dau Coroană,urgent
Ex 1 Va Roog Corana Fara Desen