Toamna ploisess B dimineata rece de noiembrie Era sina surori mele asa asocia trebuia sa mergem la un loc de joaca. Pentru co eram prea mare Am vrut га вас în două dor decis să stau afara si sà admir privelistea la pose fulgurele ruplau telefonal as descarcase Am luat cerului icers Loaie de hartie si am inceput is de criu peisajul Expaci erau goi sube lacrimile drumul acoperit de fruse nici nu al mai seedes M-am plimbat putin prin zona ci am descoperit si un mic parau ce devenes tot mai mare de la plass M-am uitat în sus si fix în acem moment o frunza case grabita pe fata mea. Ma tot uitam in deportare dar as mai reedeam fulgerek sclipitoare M-am uitat din nou in sus si am observat ca nori negri disparuxe SCOATETI DIFTONGI SI TRIFTONGI DIN POZA CU TEXTUL REPEDEEE DAU COROANAAA
![Toamna Ploisess B Dimineata Rece De Noiembrie Era Sina Surori Mele Asa Asocia Trebuia Sa Mergem La Un Loc De Joaca Pentru Co Eram Prea Mare Am Vrut Га Вас În Do class=](https://ro-static.z-dn.net/files/d54/6a35fa6c6775a4791dceff0c3b56ad1a.jpg)