RO Study
👤
Gajim
Gajim
02-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor ,urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii Al Carei Terem Regent Sa Fie Un Numeral.
Buna Seara, As Dori Si Eu Argumentarea Ca Baltagul De Mihail Sadoveanu Are O Intriga Politista Cam De O Pagina Daca Se Poate Va Rog .
Un Zidar Vrea Sa Isi Contruiasca O Camera Dreptunghiulara Cu Perimetrul De 24m.a) Aflati Lungimea Camerei Daca Aria Sa Este De 35 M2b) Determinati H Si L Astefe
Ma Ajutati Si Pe Mine La :)Calculati: 3(2x-y+3)-5(x+y+1)+(7x-y) ,x,y ∈ R
O Ferma Are Plantati Pe Un Loc Nuci,prunii Si Meri.Nucii Sunt De 4 Ori Mai Putin Decat Prunii,iar Merii Sunt 15 Mai Multi Decat Jumatatea Din Numarul Prunilor.c
CUM REZOLV PROBLEMA ? PRETUL UNUI JOC ESTE DE 48 LEI . FIIND ARTICOLE PROMOTIONALE , DACA SE CUMPARA 3 JOCURI , DOUA SE PLATESC LA PRET INTEGRAL , IAR AL TREIL
1. Identificaţi Propoziţiile Atributive din Frazele De Mai Jos Şi Arătaţi Prin Ce Se Introduc: Nu-i Cunosc Pe Toti Câţi Au Sa Vina La De Ziua Tatălui Meu, Care
Daca 4x+5y=17 Si 5x + 4y= 15 , Calculati:a) 8x+8y= ?b) 4x-4y=??macar La ''a'' Imi Puteti Arata?
Faceti expansiunea complementelor directe Din Enunturi Le Ma Jos: Ii Inteleg Teama . Spune-mi Data Sosirii In Bucuresti. Monica Si-a Recunoscut Greseala.
Daca Intr-o Cutie Alba Sunt 4 Bile Iar Intr-o Cutie Rosie Sunt De 10 Ori Mai Multe Bile cate Bile Vor Fi In 6 Cutii Albe Si Una Rosie ? Rezolvare Prin 2 Moduri