RO Study
👤
Yukiichannn
Yukiichannn
02-10-2022
Engleza
a fost răspuns
Urgent, dau coroana!!'
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna!Ma Puteti Ajuta Cu Exercitiul Acesta Va Rog Frumos!Dau Coroana,❤︎ Si 5 Stele !!!!!
Sa Dă M(unghiului AOB)- 75 De Grade Și Unghiul BOA' Suplementul Său, Iar [OM Bisectoarea Unghiului AOB. A) Calculați M(unghiului A'OM). B) Dacă [Om' Este Semidr
In Exemplul: In *adâncul* Sufletului *meu* Am Crezut Că Ți-am Făcut *un Rau*Cuvintele Subliniate Sunt Formate Prina)derivareb)compunerec)schimbarea Valorii Gram
20 De Propoziții In Care Sa Ai Predicat Verbal.Sublineaza Predicatul Și Scrie Întrebarea.Dau CoroanăInimă Stele
Aratati Ca Cifra A Nu Este Patrat Pefect A=1×2×3×4×5×6×7×8×9×10×11×12×13×14×15×16×17×18×19×20×21
Am Nevoie.elementele Mulțimii A Egal Cu X E N 8 Mai Mic Sau Egal X Mai Mic Sau Egal 12 Sunt.Dacă A Egal Cu 5,7 , 11 Iar B Egal Cu 11,7 , 1 Atunci A Reunit Este
Scrie Numarul De Sunete Si De Litere Din Cuvintele Intoarse,strazii,gemand .dau 25 De Puncte E Urgent (dau Si Coroana)
Fapt Fapt Fapt • Scrie, Din Text, Trei Substantive Comune Însoțite De Adjective. Spune Numărul Și Genul Fiecărui Substantiv. Identifică Numărul Şi Genul Adjecti
11. Împărțiți Textul În Secvențe Și Formulați Ideile Principale.Textul ,,Amintiri Din Copilărie" De Ion Creangă
Vă Implorrrrr Repede!!!Am Nevoie Urgent!!!Dau Coroană!!!