RO Study
👤
Cornelbors0
Cornelbors0
02-10-2022
Matematică
a fost răspuns
plz ajutatinma dau coroana repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea Valorilor Parametrului Real M Pentru Care Ecuația |x+2| +m=1 Are Soluțiile Mai Mici Decat 1 Este:
Salut, Aveti O Idee La Aceasta Integrala??[tex] \int\limits^3_0 { \frac{ \sqrt{x} }{ \sqrt{x} + \sqrt{3-x} } } \, Dx [/tex]
Cu Cat Este Egal Calculul:69°30'*3
Ajutor Am Nevoie De Ajutor La Acest Ex Ultima Coloana!! Vreau Sa Îmi Spuneți Și Dacă Am Făcut Bine! DAU CORONITA
Substanţa A, Cu Formula Moleculari C6H12O3, Care Conţine Un Atom De Carbon Asimetric, Se Supune Transformărilor De Mai Jos. C6H12O3 + NaOH --> B + E B + 2[
Cum Se Face Configuratia Electronica A Unui Atom (clase Mai Mari) Tot Citesc Dar Nu Inteleg De Ce Unele Elemente Au Configuratia, De Exemplu 1s22s22p63s23p63d10
Aflați Numărul Rațional Astfel Încât Împărțiind 10/9 Și 8/7 La Acesta, Să Obțineți Respectiv Numere Naturale Consecutive.Dau Coroană! Mulțumesc!
Exercitiul 3 Si 4.(multumesc!)
Apasă Pe Imagine Daca Nu Înțelegi!Dau CoroanăCât Mai Repede, Vă Rog!!!În Enunț Scrie : Determinați Numerele Naturale X, Din Fiecare Caz, Știind Că :
Multimea Valorilor Parametrului Real M Pentru Care Ecuația |x+2| +m=1 Are Soluțiile Mai Mici Decat 1 Este: