RO Study
👤
Sandutadoina125
Sandutadoina125
01-10-2022
Engleza
a fost răspuns
cine mă pare ajuta
Urgent
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ordonează Cuvintele Şi Scrie Propozițiile Obținute. Apă, Degetica, Mare, De, Pe, Lalea, Mare, Pe, Plutea, O Petală, Lalea; Vasle, Fetita, Fire, Cal, Avea, Dre
Un Teren De Fotbal De Formă Dreptunghiulară Are Lungimea Cu 36 M Mai Mare De Cât Lățimea Iar Perimetrul Său Este De 312 M . Terenul Este Împrejmuit Cu Un Gard V
Daca Cinci Muncitori Efectuează O Lucrare În 2 Săptămâni În Cât Timp Vor Efectua Aceeași Lucrare Doi Muncitori Având Același Program De Lucru
Comparați Opera Literara Vasile Porojan Scrisa De Vasile Alecsandri Cu Nuvela Budulea Tăierii De Ioan Slavici.VA ROG FACETI DAU 60 PUNCTE DEOARECE SUNT NOU SI
Mă Poate Ajuta Cineva De La 1 Până La 4? Ps:Dau Coroane Și Puncte
Construiește Trei Enunțuri Cu Subiecte Exprimate Prin Trei Pronume Diferite. REPEDE DAU COROANA!!!
2.1. Marchează, Prin Subliniere, Cuvintele Accentuate Corect: Diploma/ Diplóma • Intrigă/ Intrigă Furie/ Fúrie Editor/ Editór Carácter/ Caractér Rúcsac/ Rucsac
Se Efectueaza Cu Calculele Cu Numere Reale Reprezentate Prin Litere DAU COROANA RPDD
4 Cu Ce Viteză S-a Deplasat Un Vehicul, Dacă La Ora 16:45 Se Afla În Dreptul Bornei Kilo- Metrice 169, Iar La Ora 17:50 Se Afla La Borna Kilometrică 240? 5 Un A
Va Rog Am Nevoie De Razumat La Capitolele 16 Si 17 Din Cartea Inocentii De Ioana Parvulescu. Ofer Coroana!!!