RO Study
👤
Czondirebi
Czondirebi
01-10-2022
Matematică
a fost răspuns
[tex] \sqrt{0.(4)} = [/tex]
.. . .....
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Cornel Va Vizita Grădina Zoologică Din Berlin. Este Una Dintre Cele Mai Mari Grădinizoologice Din Lume. S-a Deschis Pentru Prima Dată În Anul 1844 Și Are Pes
Se Consideră Figura De Mai Sus. Alegeți De Mai Jos Toate Exemplele Detriunghiuri Ascutitunghice:DCBDCABCADCE
7.Suma A Trei Numere Este 55. Al Doilea Este Dublul Primului Număr, Iar Al Treilea Este Cu 15mai Mare Decât Al Doilea. Care Sunt Numerele?
Cu Cine Nu Poate Fi Prieten Lupul,vulpea? Şi De Ce?Ajutati-ma Va Rog Frumos!!!!!
Dau Coroana Urgent!!
I Încercuiește Răspunsul Potrivit Pentru A Arăta Cărui Text Îi Corespundefiecare Afirmaţie.(8 Puncte)1. Textul Este Preluat De Pe Internet,a) Textul A: B) Textu
Vă Rog Astăzi Am Nevoie. Dau Coroana Jur. Cine Mă Ajută Mă Abonez La El/ea Si Nu Glumesc. Jur.Vă Rog Ajutatima Este Foarte Urgent.
Precizeaza O Trăsătură A Croitorașului Care Se Desprinde Din Comportamentul Său.Textul: "Croitorașul Cel Viteaz"Autori: Frații GrimmCât Mai Repede!Dau 50 De Pun
Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect .În Stigma Așezărilor De Pe Vale Structura Subliniată Este Atribut Substantival Prepozițional, Complement
Ce Fel De Instituții Furnizează Servicile De Asigurare Pentru Persoane Fizice (ex: A: Bancile B: Companiile SpecializateC: Ambele La Economie Va Rog Frumos .