RO Study
👤
Mihamihaela2196
Mihamihaela2196
01-10-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de punctul f,g,h
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mă Ajutați Vă Rog?♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡☆♡♡♡♡♡♡☆☆♡♡☆♡☆♡☆♡☆☆☆♡☆♡☆☆☆♡☆☆☆♡☆♡☆♡☆♡☆☆♡♡☆☆♡♡☆☆♡☆♡♡☆♡☆☆☆☆☆☆☆♡♡♡☆☆♡♡☆♡♡☆☆☆♡☆☆☆☆☆☆☆☆☆♡☆☆♡☆
Cum Aflu Baza Mare In Acest Trapez Isoscel
Ma Puteti Ajuta ,va Rog Frumos Cu Masura Versului Al 2 Lea Din Textul Salcamul De Stefan Octavian
Fie Nr N=42× Care Se Imparte Exact La 2cat Si La 5 Cu Cat Este Egala Suma Cifrelor Kui
Un Numar Natural Se Mareste Cu 5 Apoi Rezeltutatul Se Mareste De Cinci Ori. Noul Rezultat Se Micsoreaza Se Cinci Ori In Final Se Obtiner Nr 5 Determina Nu
URGENT!!!!!! Niste Bancuri Despre Pacala Si Tindala Varog
Un Magazin A Primit 6439 De Pungi Cu Faina . In Prima Zi A Vândut 2432 De Pungi Și A Doua Zi Cu 973 Mai Mult. Câte Pungi De Faina Mai Sunt In Magazin
CINE IMI TRADUCE SI MIE COMPUNEREA ASTA, Nu Pe Translate Iarna Trecuta, Prin Luna Decembrie Eu Si Prietena Mea Denisa Am Mers La Patinoar. Eu Nu Stiam Sa Patine
Observa Exercitiile Apoi Aplica Proprietatile Inmutlirii Pentru A Calcula Mai Usor.Justifica. C.375x325x1x0
Imi Puteti Explica Ce Inseamna Fiecare Litera Din Formula: n=m/M=N/NA? stiu Doar Ca NA E Nr Lui Avogadro, Iar M Este Masa, Dar De Restul Nu Am Habar, Iar In Ca