RO Study
👤
Irimiadenisa952
Irimiadenisa952
30-09-2022
Engleza
a fost răspuns
Ajutorrrrr va rogggggg!!!!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie Cinci Obiecte
1. Citeşte Textul Puiul După I. Al. Brătescu-Voineşti Şi Alcătuieşte Câte Un Şir De Cinci Cuvinte Sau Îmbinări Ce Răspund La Întrebările: Cine? - Ce? - Care? -
3. Pentru 3 Garoafe, 3 Lalele Şi 3 Trandafiri Se Plătesc 34,50 Lei. Dacă 2 Garoafe Im- preună Cu 2 Lalele Costă 12 Lei, Atunci 1 Trandafir Costă: A. 6,5 Lei;
Rezolvă Problema. Un Viticultor Are De Plantat 40 Tufe De Viţă-de-vie. Pentru A Sǎdi O Tufă Are Nevoie De 15 Minute . El Începe Să Planteze La Ora 7 Şi 45 De Mi
In Trapezul Isoscel ABCD, Cu AB CDC 45", Se Cunosc BC-4 Radical Din 2 Cm DC-10 Calculati Lungimea Bazei Mici, AB, Calculati Lungimile Diagonalelor Trapezu ABCD
A) Deseneaza O Dreapta B Paralela Cu Dreapta A Data Si O Dreapta C Perpendiculara Pe Dreapta B Desenata De Tine.a____________b)Deseneaza 2 Drepte Perpendiculare
3. Descrie Pădurile Ecuatoriale, Savanele Şi Deşerturile, Completând Tabelul În Caiet: Denumirea Zonei Tipul De Climă Naturale Specii De Plante 1. 2. 3. Specii
Se Consideră Funcția:a) Calculează F(0)+f(1)b) Dacă A,B Sunt Intersecțiile Graficului Funcției Cu Ox, Respectiv Oy Și M Este Mijlocul Segmentului AB, Află Aria
Precizați Etapele Acțiuni ( Momentele Subiectelor ) Din Opera Literală ,, Aladin ". 1. Situatia Inițiala (starea De Echilibru) 2.intriga ( Factorul Perturbator)
Buna! Ofer Coroană Si 70 Puncte Pentru Cine Îmi Rezolva Următoarele Exerciții Va Rog! Am Nevoie Pana Diseară As Aprecia Foarte Mult Daca Ati Putea Rezolva Corec