RO Study
👤
Florentinaa276
Florentinaa276
30-09-2022
Franceza
a fost răspuns
vă rog frumos ajutați mă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cantitatea De 6 Litri De Suc Trebuie Pusa In Sticle. Se Folosesc Sticle De 1litru, 1 Supra 2litri Si 1 Supra 4 Litri . Cate Sticle Sunt Necesare? Găseste Trei
În Desenul Alăturat, Este Un Triunghi dreptunghic În Cu = 8 Cm Și (∠) = 30°. Scrieți În Casetă Lungimea catetei AB. =____. Ajutor Va Rog.....
Ajutatima Am Și Simbata Lecții Prima E Istoria.cititi Și Răspundeți La Întrebare.Va Rog
Scrieți 2 Propoziție Cu Omonimea Unde
Dacă X/a=y/b=z/c=-1/2, Calculați: x+y+z/a+b+c;. X^2+y^2+z^2/a^2+b^2 +c^2 Puteți Face Poză! Mulțumesc.
Înălțimea Triunghiului Isoscel Cu Baza De 18 Cm Și Perimetrul De 72 Cm Are... Centimetri
Inventeaza O Țară Și Capitala Ei În Engleza!!!.Eu Am Scris Despre Anime Traduceți Va Rog Corect Caci Prin Transleter Nu E Bun Țara Mea Se Numește Animeland.asta
Media Aritmetica A Numerelor A B Si C Este Egala Cu 8.Determinati Numerele,stiind Ca Media Aritmetica A Numerelor B Si C = 10,5 ,iar Numarul A Reprezinta Un Sfe
Explica Intr.un Enunt Motivul Pentru Care Pădurea Este Supranumită Și Plamanul Verde Al Pământului. Multumesc!
Fie A Un Punct Pe Cercul C(0,3cm). Pe Tangenta In A La Cerc Se Considera Punctul M Astfel Incat M(AOM)=60°. Aflati Peri.etrul ∆AOM.