RO Study
👤
Hatzzzjhonule517
Hatzzzjhonule517
29-09-2022
Engleza
a fost răspuns
helpppp va rog ajutați-mă
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Determinați Numerele Naturale Care Au Pătratul Egal Cu: a 9; b 36; c 100; d 400; Indicație: A 9 = 32, Deci Numărul Cerut Este .... b 36 =....2, Deci Numărul C
Soarele Este Pământul Este Apa Este Aerul Este Solul Este Format Din Respira, Viețuitoarele Folosesc Lichidă. Oxigen. O Stea. Resturi De Plante Şi Animale. Gazo
(3x2-5x0+3x3-17:17)x2-24
Transcrie Din Fragmentul Dat Zece Predicate Verbale Care Să Fie La Modul Indicativ Și La Modul Imperativ Precizează La Ce Timp Se Află În Text Care Este Forma L
Alcătuiește O Scurta Compunere Cu Titlul ,,CEI MAI BUNI PRIETENII" În Care Să Folosești Ortogramele Cei Și Ce-i. Vă Rog Frumos Ajutați-mă!
Subliniați,în Câteva Enunțuri,importanța Istorică A Poziției Geografice A României.
La O Cofetărie Sau Preparat De Trei Ori Mai Multe Amandine Decât Savarine Câte Prăjituri Sau Preparat Din Fiecare Fel Știind Deca Amăgirile Despre Erau De 20 Ma
Rezolvare Completa Nu Doar A/F Sau A,b,c,d Am Nevoie Urgentt
A. Precizează O Asemănare Între Informațiile Din Sursa A Şi Elementele Reprezentate Pe Stema Din Imaginea B. B. Numeşte Un Element De Pe Stema Din Imaginea B, C
In Figura Alăturată Este Reprezentat Un Cerc C(O, R) Si Punctele A, B, C, D Aparțin C(O, R) Astfel Incat Arcul AD = Arcul BC =90° Si <COD =120°. Daca AB= 6cm