RO Study
👤
Ionutrusaneanu
Ionutrusaneanu
29-09-2022
Matematică
a fost răspuns
Vă rog ajutațimă dau coroană
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Carte A Fost Deschisa La Mijloc Si S A Constatat Ca Suma Numerelor Cu Care A Fost Numerotate Cele Doua Pagini Este 209. C O Carte A Fost Deschisa La Mijloc S
Analizați Figura 1 Şi Specificați Care Dintre Punctele M₁, M₂, M, Reprezintă Proiecția Punctului M Pe Dreapta D
Bună Tuturor, Am O Întrebare Care Nu A Putut Fi Răspunsă De Niciun Nativ, Nimeni Nu Mi-a Putut-o Răspunde, Este Despre Deosebirea Dintre Cuvintele "deasupra" Și
Va Rog Ajutați Mă Urgent Dau Tot Ce Pot Inimă 5 Stele Coroană Fallow Si Puncte Tot Ce Pot E Urgent
Va Rog Ajutați Mă Urgent Dau Tot Ce Pot Inimă 5 Stele Coroană Fallow Si Puncte Tot Ce Pot E Urgent
D)7x+4 Și 9x+5.Repede,am Nevoie Urgent Dau Coroană+50 De Puncte,vă Rog Frumos!!!!
6.Numerele Naturale: A) Mai Mici Sau Egale Cu 3 Sunt: B) Mai Mari Decât 3 Şi Mai Mici Decât 10 Su C) Mai Mari Sau Egale Cu 7 Şi Mai Mici Sau D) Mai Mari Decât 5
8,39=0,2+8,33+0,8×5,33= ??????va Rog Am Mare Nrvoie De Ajutor!!!!!
A + B + C = 768. Află Numerele
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AB = 20 Cm şi KABC= 120°. Punctele E, F, G Şi H Sunt Mijloacele Laturilor AB, BC, CD, Respectiv AD. Aria