RO Study
👤
Mariannicula79
Mariannicula79
29-09-2022
Matematică
a fost răspuns
La exercițiul 13 va rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog !!! Dau Coroana !!!Găsește Intrusul În Seriile Date :• Făcui, Merseși, Scrisesem, Citi, Zărirăm, Hotărâră.• Am Mers, Ai Căutat, A Face, Au Scris, Ați Zâm
Calculează:2/3 Din 90 ,25%din 400 ,3/4 Din 120.Dau Coroana!
Aloarea Lui „n” Din Egali5x N + 245 = 84554: N + 67 X 5 = 344. Va Rog Mi.e Lene Sa Fac
7) Un Alt Element De Vestimentație Tradițională Foarte Important Pentru Japonezi Este Chimonoul. Caută Poze Pe Internet Și Desctiel Pe Cel Care Îți- Ia Plăcut C
Cum Se Mai Spune La Joc
I.Pe Foaia De Rezolvare Scrieți Numai Rezultatele.1)Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 24 Și 40 Este:2)Cel Mai Mic Număr Natural Nenul Divizibil Cu 4,6 Și
VĂ ROG FRUMOS, SĂ MĂ AJUTAȚI LA REZOLVAREA ACESTEI PROBLEME!!
Alege Explicația Corectă : Păr Ca Biograficul. Mătăsos, Creț, Blond.Ochi Ca Cicoarea. Negri, Verzi, Albastri.Se Înadisera La Rele. Întrecuseră Măsură, Făceau Re
Fillmul A Început La Ora 13 . Durata Filmului Este De O Orã Şi 30 De Minute . La Ce Orãse Va Termina Filmul ? ( Calcul )
A) Calculează Suma: O Pătrime + Un Sfert + O Jumătate B) Sora Mea E Mai Mare Decât Mine Cu 8 Ani Care Va Fi Diferența De Vârstă Dintre Noi Doi Peste 20 De Ani?