RO Study
👤
Nichifora2p3bqro
Nichifora2p3bqro
29-09-2022
Matematică
a fost răspuns
calculati 3(2x-1)-4x=3x-5
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Propozițile ,,Și Cu Plete Lungi Pe Spete" Și ,,Și Pe Frați De Ei Scăpați" Care Este Rolul În Propozițile La Cuvintele ,,lungi" Și ,,de Ei"???Am Nevoie De Aju
13 Determinați Numerele Naturale A, B Şi C, Astfel Încât Fracția: A² + B² 5 B 6 A² + B² +c² Ll Să Fie Echiunitară Ab+bc+ca 44 20+ B 3⁰ Să Fie Supraunitară Să Fi
1 He Does Not Like Talking About Work When He Is In / At / on / For Holiday. 2 After An Increase In Bad Behaviour, The Headteacher decided The School Needed A N
Precizează Valoarea Morfologică Cazul Și Funcția Sintactică A Cuvintelor: O Suflare, Dulce, Din Părțile, Cald, Florile, Al Vântul, Mici, Drumeților, Un Farmec Ș
Să Se Determine Distanţa Dintre Punctele A(3,1−) Şi B(−1,2)
Buna Tuturor! Mă Puteți Ajuta Cu Exercițiul Din Imagine?Vă Rog Am Nevoie Urgent! ❤️Ultimile Trei Vă Rog Dacă Puteți Să Mă Ajutați!
Buna Ziua! Mă Poate Ajuta Cineva La Acest Ex?
Read The Sentences And Circle The Word In Bold Which Complets Each Sentence Correctly. De La Propozitia 15 In Jos Va Rog !!!!! 22.There Is A Spectacular Perspec
Scrie 5 Numere Consecutive In Ordine Descrescatoare Astfel In Cit La Mijloc Sa Se Afle Un Numar Scris Cu Doua Cifre Identice?
Acest Exercițiu Vă Rogggg, E Urgent! Dau Coroană!!!