RO Study
👤
Budimagda2
Budimagda2
29-09-2022
Franceza
a fost răspuns
Am nevoie de exercițiul 2 vă rog !
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 12 Si 18.2.Determinati Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 240 Si 150.3.Determinati Cel Mai Mic Multip
Cum Se Rezolva Modulele : |x|=5, X Apartine Lui R |x|= - 3 , X Apartine Lui R |x+6 |=4, X Apartine Lui R
ANTR-O SCOALA SUNT 7 CLASE I ,9 CLASE II -A ,11 CLASE A I I I -A SI 13 CLASE A IV A . FIECARE CLASA ARE 26 DE ELEVI .CATI ELEVI SUNT AN TOTAL AN SCOALA ?CU CATI
Expresie In Engleza Care Se Traduce: A Trece Pe La. El A Trecut Pe La Mine. P.S : Google Translate Nu Prea Ajuta.
Am De Facut O Descriere Imaginara De 10 Randuri A Unui Orasel Din Variantele : Un Orasel De Pe Marte Luciuit De Omuleti Verzi , Unul In Mijlocul Oceanului Atlan
Lungimea Unui Dreptunghi E De 24 De Cm,iar Latimea De 18 Cm. Aflati Raportul Dintre: a) Lungime Si Latime b) Latime Si Lungime
Flavius A Citit Cartea Cu Lecturi Suplimentare 26 De Pagini,adica Cu 5 Mai Mult Decat Jumatea Cartii. Numarul De Pagini Ramase De Citit Este ?
Suma Dintre Sfertul Unui Numar Si Dublul Sau Este 135.Care Este Numarul
Care Este Programa La Matematica Clasa A 7-a? I-mi Spune-ti Va Rog?
Noteaza Pe Sageti Cuvintele Care Iti Vin In Minte Atunci Cand Te Gandesti La: Aventura, Calatorie, Mijloace De Transport