RO Study
👤
Palamariuioana
Palamariuioana
29-09-2022
Limba română
a fost răspuns
Cvinet la toamna vă rog
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Partile De Vorbire Din Care Sunt Compuse Adjectivele De Mai Jos, Precum Si Procedeul Compunerii.1.atotstiutor 2.cumsecade3.literar-artist
AJUTOR !!! In Urma Aplicarii Unui Test , Profesoara De Matematica Face Urmatoarea Analiza : 2 Supra 5 Din Elevi Au Rezolvat Corect Si Complet Problema De Geo
Anul Acesta Intru In Clasa A 6 A Si As Vrea Sa Stiu Si Eu Ce E Fizica Si Ce Se Studiază Situau Ca Este Ca Un Fel De Matematica! Va Rog Ms!
In Triunghiul Dreptunghic ABC, M( Unghi A)=90 Grade.AD perpendicular pe BC, d∈(BC).Daca BD Si DC Sunt Proportionale Cu 2 Si 8, Iar BC =20cm., Calculati:BD, DC
Buna! Vreau Sa-mi Iau Un Laptop Si Nu Stiu Ce Proprietati Trebuie Sa Aibe Ca Sa Fie Bun (destul De Bun) ! Va Rog Spuneti-mi Ce Trebuie Sa Caut! Multumesc Mult!
A) Daca Suplementul Ungiului Y Este Cu 40 De Grade Mai Mare Decat Ungiul Y determinati Unghiul Xb) Determinati Complementul Suplementului Unui Unghi Cu Masura
Imi Puteti Spune Un Site Unde Sunt Niste Ghicitori Grele,dar Sa Fie Grele! Si Sa Aiba Raspunsuri :d. Multumesc!
A)În Paralelogramul ABCD , Diagonala AC Este Perpedinculară Pe Latura BC . Calculați Aria Paralelogramului ABCD Știind Că AC×BC=24 Cm² . b) Calculați Aria Paral
Functiile Sintactice Ale Cuvintelor: A Fost Un Imparat Se Numea Imparatul Rosu
Ajutati-ma Va Rog Frumos!Aflati Numerele Naturale X,y, Stiind Ca 49 Supra 7x+2y Este Echiunitara Si X+y Este Maxim....