RO Study
👤
Czirjaksanyi123
Czirjaksanyi123
29-09-2022
Limba română
a fost răspuns
Ce înseamnă Chizmând ?
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați Un Glosar Cu Termeni Cheie Ce Au Referire La Acceptare, Respect Și Toleranta Am Nevoie Urgent Dau Coroana
La Un Aprozar Sau Adus 438 Kg De Legume Roșii Ardei Castraveți Roșii Sau Adus Adus Cu 19 Kg Mai Multe Decât Ardei Iar Castraveți Sunt Cu 7 Kg Mai Mult Decât Roș
Mai Multi Copii Vor Sa Cumpere O Carte .Daca Fiecare Copil Da Cate 2,5 Lei Mai Trebuie 3lei. Daca Fiecare Da Cate 3lei ,ramane In Plus Un Leu .a)Cati Copii Sunt
4. Completează: Dublul Numărului 9 Este.. Triplul Numărului 7 Este. Înzecitul Lui 4 Este...... Numărul De 7 Ori Mai Mare Decât 5 Este..... Încincitul Lui 8 Este
VA ROG REPEDE, DAU COROANĂ.
Dacă Elevii Unei Clase Se Așază În Bănci Câte Doi În Banca Rămân Doi Bănci Goale Și Una Cu Un Singur Elev Iar Dacă Se Așază Câte Trei În Banca Rămân 6 Bănci Goa
• La O Brutărie S-au Copt De 7 Ori Mai Multe Cornuri Ca Şi Chifle.Câte S-au Copt Din Fiecare Dacă Comurile Sunt Mai Multe Cu 36 Ca Şi Chifle?
Cine Îmi Poate Face Un Email Cu O Scrisoare Către O Prietena Despre O Nota Mica De Care Părinții Nu Știu Și Cum Ar Fi Mai Ușor Sa Îi Spun.. Nu Știu Sa Ma Exprim
S-au Evaporat 25 G De Soluție Sare De Bucătărie Și S-au Obținut 1.5 G Sare. Calculează Concentrația Procentuală A Soluției
Cititi Enuntul. Identificati Atributele Omogene Și Comentaţi Aplicarea Semnelor De Punc-tuatie Intre Ele.Cind Locuiam La Periferie, Într-o Odăiță Prăpădită, În