RO Study
👤
Sebyddb
Sebyddb
28-09-2022
Limba română
a fost răspuns
Urgentttt va roggggg !!!
Dau coroana !!!
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 28+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva , Va Rog? Am Untriunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 50 Si Catetele 40 Si 30 . Am Unghiul De 90 , Cum Pot Sa Aflu Celelalte 2?
Daca 3 Kg De Mere Costa 2,40 Lei,atunci Cu 12 Lei Se Pot Cumpara Cate Kg De Mere?
Care Sunt Tipurile De Pronume Si Teorie. Ajutati-ma, Va Rog Mult.
Recunoasteti Subiectele Si Analizatii-le "Seara Limpede Si Blanda Se Coboara Peste Vai.""Gagalici De Aur Au Navalit Sub Aripile Clostilor."
Analizati Toate Complementele Din Textele:"Era Acolo O Biserica Imparateasca ,intre Chilii Albe, Intr-o Cetatuie De Piatra Sura.""A Trecut Intai O Boare Pe Deas
Podeaua Camerei Lui Vlad Are Forma De Patrat Cu Latura De 3,5cm.Care Este Perimetrul Camerei?
Buna Ziua!Am O Nelamurire.,,pe Colegii'',,Colegii''-ESTE ARTICULAT CU ARTICOL HOTARAT ENCLITIC ,,-I'' SAU ,,I'' ESTE DESINENTA DE PLURAL?
Cine Imi Face Si Mie O Fraza In Care Sa Existe Si O Propozitie Suboordonata Circumstantiala De Timp, Avand Ca Element Regent Verbul A Intra?
Sa Se Efectueze :a) (1 + 13 Supra 25 ) : ( 0,24 + 1 Supra 75 ) + 1 Supra 3 X ( 1,17 Supra 3 - 0,03)b) { 111 Supra 500 : ( 1 Supra 5 + 1 Supra 50 + 1 Supra 500 )
Am Nevoie De O Compunere Despre Respect